Faalangst voor het rijexamen

Een groot aantal mensen heeft last van faalangst voor het rijexamen. Bent u één van deze personen en er nog niet in geslaagd om uw autorijbewijs te halen? Dan zit u goed bij RTM Rijopleidingen in Soest. Wij hebben veel ervaring met mensen die faalangst voor het rijexamen hebben en daarom behoort de RIS -opleiding tot onze standaard.

Rijopleiding in Stappen

RIS staat voor 'Rijopleiding in Stappen' en is een opleidingsmethodiek waarbij je stap-voor-stap leert autorijden. Op deze manier ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer.

Hoe werkt het?

De opleidingsmethodiek Rijopleiding in stappen is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Bij deze methodiek gaat u steeds een stap verder als u de vorige stap voldoende beheerst. Uiteindelijk bent u klaar voor het CBR Praktijkexamen.

De voordelen op een rijtje

- Fors hoger slagingspercentage
- Hoge kwaliteit van de rijopleiding
- Stap-voor-stap aanpak
- Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer

Rijbewijs halen?

Wil jij je rijbewijs halen. Vul het contactformulier in, bel ons voor een gratis proefles op 06-43982100, stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of stuur een bericht via facebook.